2012-05-10

Sommarutmaning: Bruk och ÅterbrukHej!


Jag funderar på att sjösätta en sommarutmaning med lite olika teman för att vi (jag) ska fortsätta med bloggandet och skapandet även under sommar och semester. Jag har skissat lite och har så här långt tänkt att vi ska utmana oss själva att skapa utifrån några nyckelord per månad (ex. blomsterarrangemanget, gjutet, av trasiga jeans, strandfyndet... Återkommer!). Alla som bloggar och skapar är välkomna. Sprid gärna detta på era bloggar, det skulle vara så kul om vi blev ett gäng!

Innan jag drar igång vill jag alltså gärna kolla om fler än jag vill vara med. Ni som har varit med i återbruksutmaningen kommer att känna igen er. Om det verkar intressant kan du väl lämna en rad eller trycka på JA! nedan? Och så återkommer jag inom kort med detaljer.

Ha det bra,
HH12 kommentarer:

 1. Låter kul! Bra idé för att hålla igång under sommaren.

  SvaraRadera
 2. Det låter kul! Jag är absolut på om det blir av!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Då kör vi! :)

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé! Jag kommer inte haka på. Haha! :-D Men jag sprider gärna infon och hoppas du får ihop ett gäng!

  SvaraRadera
 5. Synd att du inte är med Stina, men helt förståeligt! Vi är redan minst tre, så jag tror att det blir hur bra som helst! Stay tuned. :)

  SvaraRadera
 6. Jag vill veta mer om din tanke som du skrev i min blogg. Du kan väl maila mig.
  klockarbarn(snabela)hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag är på! Även om jag inte kommer ha någon semester utan istället börjar jobba efter ett års föräldraledighet...

  SvaraRadera
 8. Wow, kul att ni är så modiga att ni anmäler intresse redan innan jag gått ut med detaljerna! Härligt Sofia! Så snart jag har lyckats återaktivera mitt SimplyLinked-konto så känner jag mig redo. Uh, det är faktiskt lite pirrigt, men jätteskoj att jag vågar. Och om jag lyckas ro detta i land. :-)

  SvaraRadera
 9. Jag skulle gärna vilja vara med :)

  SvaraRadera
 10. Tror det här kommer sitta som en vante på handen för mig som ändå måste rensa ur vinden! Självklart att man hänger på :D

  Mvh Anna
  Annas Snickarbod

  SvaraRadera
 11. Jag vill gärna vara med. Jag stannar i stan och ska jobba på nätterna nästan hela sommaren så jag har tänkt att jag äntligen ska få lite tid till återbrukspyssel.

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...