2011-07-04

Ändrad kurs (eller Virkade korgar och mobilfodral)

Veckan som gått var jag på språkkurs. Vi var många där och i och med att det är trevligt folk och internat är det lätt att glömma pausandet. För mig är virkning ett utmärkt sätt att koppla ner. För att kunna mäta min koppla ner-tid bar jag runt på en virkning. Då visste jag inte vad det skulle bli, men här är resultatet!


Nej, allt tillverkades inte under veckan, men under tågresan hem blev en korg och ett mobilfodral klara. Och sen fortsätter det så. Jag gillar garnet, Skotte, acryl, 15 kronor nystanet på Coop. Och det räcker till en korg och två mobilfodral.


Kolla så fint en HTC passar i!

Under veckan skulle jag framför allt lära mig mer i mitt favoritspråk, men jag lärde mig också mer virkning! Jag kom ut som virkare IRL den här veckan och fick trevliga samtal med andra virkare. Magdalena lärde mig något som hon kallar enkelstolpar och visade hur man gör rutnätet. Kul! Jag kallar det magdalenarutor. Sen visade hon hur man kan få en skarpare kant till botten med mera.


Och nog tror jag att bilderna på de virkade mobilstrumporna visar att jag använder mig av det jag lärt mig. Virkning är så oförutsägbart i mina händer. Men, ni vänner på kursen som föreslog att jag skulle virka en vas, ni får vänta ett tag till! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...