2011-07-05

Det blommar igen

Efter en period då jag inte vågat mig på att sy väskor letade jag fram en beskrivning på hur man gör egentligen. Och den blev ju så bra att jag fick hybris och sydde en liknande. Men utan mönster denna gång...

 

 Och så här fin blev den! Visserligen är inte alla sömmar perfekta. Visserligen sprättade jag många gånger. Och inte blev den som jag tänkt. Men ändå, jag gjorde en väska på mitt sätt igen!


En fin gammal hederlig Gusum-dragkedja. Återvunna väskdetaljer från en HM-väska. Några träpärlor från Tiger.


Och se så fin den blir mot det bruna planket! På axelremmen sydde jag fast en tyglapp och strök på min HH JaJa!-lapp. Inte diskret. Hmmm. Axelremmen blev förresten väl kort, men det struntar jag i.


Fodret sydde jag av en gammal panelgardin och mobilfickan är bortsprättad från en omsydd skjorta. De andra fickorna är av samma tyg.


Sidan är inte så som jag gjort dem tidigare. Mönstret som inspirerat mig kommer från Ericas tygverkstad. Hon har en riktigt fin blogg med bra tips. Och vi har en hel del gemensamt förutom sömnad. Jag lägger till henne i länklistan!

Nu är det dags för väskan att testas, förhoppningsvis regelbundet. Jag ser fram emot utvärderingen, M!

Och väskan kommer Posten ha hand om en dag eller två. Sen hoppas jag att den ska slitas ut.

4 kommentarer:

  1. Det är ju min fina väska ju :o) Den är super fin och även mycket praktisk och används numera regelbundet av en lycklig ägare :o) Så fortsätt att göra väskor H för de är så fina och unika. I love it <3

    SvaraRadera
  2. Tack Mia, du är en raring du! //HH

    SvaraRadera
  3. Men åh, vilken fantastiskt fin väska!!!!! :)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...