2012-09-28

Spindelkvinnan

Jag har börjat kunna leva med de åttabenta på ett mer harmoniskt sätt. Nu kan jag till och med fota dem på riktigt nära håll och titta på dem och tycka att de är fina och intressanta. Det är jag väldigt glad för och vi respekterar varandra. Och jag försöker att förstå dem och lära mig mer om dem, deras vanor och deras kultur. Så måste det ju vara när man delar en och samma planet. Jag ville bara säga det.

2 kommentarer:

  1. roligt att se att även du har inlägg med djur. jag har aldrig varit rädd för spindlar men jag har aldrig gillat andra kryp. Men när vi flyttade till huset var jag tvungen att lära mig ta i alla möjliga djurarter bland annat ödlor. Se mitt senaste inlägg

    SvaraRadera
  2. Jag har inte så mkt emot spindlar så länge de inte är så nära. Eller om de är jättestora. Vi hade några lagom spindlar för ett tag sen men jag var mest besviken på dem för att de hängde i vardagsrummet och inte i köket och åt flugor. Usch vad jag stör mig på såna där små flugor! Hade ju varit win-win om spindlarna pallrade sig dit!

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...