2013-01-27

Bebistäcke säljes!

Reklamtext 1:
Nu har ni chansen att köpa ett vackert lapptäcke till den nyfödda! Det är sytt i Sverige av enbart retrotextilier, designade bland annat av Fristedt och självklart tillverkat under optimala arbetsformer. Under, eller på detta täcke utsätt inte den lilla för de kemikalier som finns i nya textilier. Helt fair trade, helt rätt. Och inte bara ett användbart konstverk, utan även en unik gåva. 449:- först till kvarn!

Reklamtext 2:
Någon som vill förbarma sig över detta slarvigt ihopsydda lapptäcke? Inte en söm är rak och trots att tygerna är gamla och slitna finns det bara ett hål. Det är inte vadderat, men har en öppning så att man kan stoppa i ett täcke vid behov, eller använda det som det är i barnvagnen till exempel. Jag tycker i alla fall att det blev ganska fint trots allt och lapparna kan man nog sälja för en hundralapp om man vill sy om det. Men jag skulle verkligen behöva övertalas om någon skulle vilja köpa det, för det är inte tillräckligt fint.

Summa summarum:
En fördel är att det inte tar så mycket plats här hemma. Och att jag då jag gjorde detta inte använde strykjärn... förrän när det var klart. Och då insåg jag hur fint det hade blivit om jag hade använt det tidigare. Chansen är stor att nästa lappverk faktiskt blir lyckat! Vilka färger ska jag använda mig av då tro?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser fint ut! Du måste ha mkt tålamod med tanke på hur många lappar det är :)

  SvaraRadera
 2. Med tanke på att mitt sämsta ämne i grundskolan var syslöjd så är jag mycket nöjd! Men jag tror att jag skulle förlora glädjen i skapandet om jag skulle börja sy för att sälja. Det är inte ett mål, men det skulle vara en bonus om det blev så. :)

  SvaraRadera
 3. Tycker nog reklamtext 1 är snäppet vassare! Bara storleken som fattas :) Jag börjar längta efter våren nu och därmed också härligt våriga tyger. Gult, grönt, rosa, kanske brunt...

  SvaraRadera
 4. Förstår hur du känner med försäljningstexterna... För man ska ju skriva som nr 1, men ibland känner man sig mer som nr 2...
  Fint är täcket i alla fall!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...