2011-09-11

Det finns ruskigt många bra bloggar, man kan helt enkelt inte följa alla. Ska man bara följa några få inspirerande bloggar ligger Mönsterarkivet bra till. Jag lägger härmed till den i min lilla lista. Där hade jag redan 365 saker du kan slöjda, en riktig guldgruva. Först idag hittade jag till 365 saker du kan göra, jag ska se om det inspirerar mig.

Sen finns alla de där fantastiskt stora bloggarna med en hög, jämn nivå och som många länkar till. Dem besöker jag redan regelbundet. PopetotroraFiffel och trådGallerryDollybirdRetro för att nämna några. De flesta proffsen finns att hitta i Fabriken. Där kan man även läsa hur man blir medlem. Jag ska allt låta mig inspireras vidare av Fabriken.

Och så alla bubblare som jag besöker då och då, så många att jag inte vet var jag ska börja. Dock vet jag att jag inte kan sluta!
Rebeccas DIYKreativ ImpulsivRe-dizainHawk and weaselKreativ utan gränser... Det får räcka så.

Men du, om du inte ser din blogg här, betyder det att jag har missat dig? Vem är du som tittar in hos mig ibland? Har du, liksom jag, en liten eller nystartad blogg som borde upptäckas? Tipsa mig! :-)

5 kommentarer:

 1. Tjoho så roligt det var att vakna och se att Tyg och otyg varit på besök och lämnat lite spår efter sig! :))) Sånt gör mig riktigt glad! /HH

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blev över att läsa att jag har en av dina favoritbloggar! :D Jag känner mig inte som någon "storbloggare" så jag blir otroligt smickrad av att räknas som en sån.  :)

  Gillar quilling-tipset ovan, det måste jag testa!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är en superstor bloggare i min värld Erry! :) Kram! /HH

  SvaraRadera
 4. Såg en hel del länkande besökare från din blogg och blev väldigt nyfiken på hur det kunde komma sig. OOj vad glad jag blev när jag såg att du tyckte att jag var en "bubblare" :)) Du förgyllde verkligen min dag! Tack :)

  SvaraRadera
 5. Så härligt att ni uppskattar att jag uppskattar er! Carina, din blogg är verkligen vacker. Hoppas att du fortsätter att blogga dina projekt och att fler får njuta av ditt (ert) skapande! Ha det bra! /HH

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...