2012-03-06

Vill Ha Ha, JaJa!


Den mest beresta och kanske mest uppskattade av alla mina väskor har blivit solkig efter att ha roat sig på stränder i Sydamerika och sånt. Undrar om den blir sig lik igen om den tvättas? ->

Nu har jag fått i uppdrag att göra en annan, lite större variant åt den kära resenären. Efter att hon har rotat runt bland mina tyger och valt ut några favoriter har jag nu börjat skapa HH JaJa!-väskor med henne i åtanke. Undrar om hon väljer denna, nummer 1 i raden? För jag kommer att göra fler!

Tyget med ränderna är från ett stycke oanvänd gammal markisväv. Tjock och styv. Och jag diggar färgerna!


Här syns det svarta tyget med orangea, röda och beiga rosor lite på fel sida. Axelremmen är ihopsydd av de två tygerna på denna vändbara väska med lock. Den här väskan har ett reglerbart axelband och denna feature kommer jag nog lägga till lite oftare. Åh, jag längtar efter att ha tid att göra nästa version och har en del idéer om hur modellen ska uppdateras. :-)

Det är förresten jätteroligt med fler besökare här, fler som länkar hit, fina kommentarer och till och med en ny följare! Välkomna! Jag antar att det är Pysselstafettens förtjänst? Angående Pysselstafetten kan jag meddela att jag hade en idé först, ändrade mig, fick frågan om jag ville ha med både två och nu har jag lust att i stället ha en tredje grej, som jag pysslat med de senaste dagarna med... Och jag tycker verkligen att det är pirrigt, jag är en riktig fegis egentligen. Stina blir väl galen på mig om jag vill ändra mig igen! ;-) Jag har lust att be om hjälp om valet... Sytt och lite slarvigt, enkelt och pyssligt eller kladdigt värre...? Oavsett vilket, kommer jag lägga upp de andra beskrivningarna också.

Vilken sida på denna nya generösa HH JaJa!-väska skulle du ha vänt utåt förresten?

2 kommentarer:

  1. Den blommiga, tror jag, men den randiga är också snygg!

    SvaraRadera
  2. Svårt, beror nog på användarens personlighet... eller humör! Angående pysselstafetten röstar jag på sytt och lite slarvigt :)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...