2012-04-30

Återbruksutmaningen: Liten julafton i april


Om folk i ens omgivning vet att man tar emot textilier, kan man få en hel flyttkartong hemkörd när man minst anar det! De ville bli av med lådan, jag agerar gärna mellanlagringsstation. Mycket av det som fanns i lådan var alldeles för fint för att klippa sönder, en märkesskjorta som går på en tusenlapp i butik till exempel, men ett redan trasigt påslakan förlustade jag mig med direkt. Resultatet är den glatt gröna grytlappen. Som jag tänkte kanske skulle kunna bli en rutig vardagsrumsmatta innan jag insåg att det inte görs på en kvart. Det bidde två grytlappar till att börja med, inte så illa det!

Bakom hänger en grytlapp som jag tror att jag har glömt att blogga om. Den var ett par trasiga tights när jag fick materialet. Jepp, jag brukar gilla att återbruka!

En liten del av det utrensade
Fler som kan den ädla konsten att återbruka återfinns hos Klockarbarn. Det är farligt inspirerande, så akta sig noga! ;-)

3 kommentarer:

  1. Gillar dessa rejäla grytlappar!! Den gröna blev ju särskilt najs i all sin spräckliga glans! Vilken trevlig omgivning dessutom!

    SvaraRadera
  2. Jättefina! Gillar också speciellt den gröna.

    SvaraRadera
  3. Vilka fina, skulle vilja testa!

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...