2012-04-17

Tävling (eller mission impossible kanske hade varit en bättre rubrik!)


 
Jag brukar sitta och snacka skit med ett gäng föräldrar när dottern har ridlektion. Alltid lika trevligt! Sympatiska människor som säkert aldrig hade umgåtts annars. En av dem är professionell keramiker och av någon outgrundlig anledning började vi alla spåna kring hur man kan återbruka spillprodukterav keramik. Vi hade en häftig brainstormning där jag och läkaren i sällskapet verkligen gick igång med liv och lust! Nu har jag fått materialet ovan av keramikern för att försöka skapa något av spillet från keramiktillverkningen: 


Och det enda jag hittills har kommit på är att ha dem i stället för kort i blomgrupper, eller som namnskyltar på växter. Eller som rabattkuponger på keramikkurser eller keramik i butik. Typ "Köper du nu får du rabatt på en kurs eller något annat vid något annat tillfälle". 

Jag har definitivt gett mig själv en kreativ utmaning som heter duga. Tur att jag är så kreativ att jag kommer på att jag även kan be er brainstorma! Idéer emottages alltså tacksamt. Jag vill liksom inte misslyckas... Men det sägs vara omöjligt att återanvända detta... Kan det verkligen vara så?!! Tja, låt oss säga så här: Om inte jag lyckas är jag inte ensam om misslyckandet, då tar jag er läsare med mig i skammen. ;-)

TÄVLING?!!!!!!

Bästa förslaget kan få sin idé förverkligad! Då har vi en tävling helt plötsligt! Där vinsten alltså blir något uppfunnet av dig, skapat av mig och tillverkat av keramikern - av ingenting! Enkelt, eller hur? 

Tävlingsregler: Bästa idén vinner en grej, vad 17 det nu kan bli! Skriv din idé i kommentarsfältet eller mejla mig senast 26 april. 

Och även om du inte kommer på något får du gärna länka till denna virtuella brainstormning från din blogg. Om några av er deltar så lovar jag att klura ut en vinst att lotta ut bland er som länkar. Hemligt tygpaket kanske? (Usch, jag är verkligen så här ogenomtänkt och spontan...!) Ja, jag känner att ett än så länge hemligt tygpaket kommer att bli en alternativ vinst om det nu inte går att förverkliga något vettigt av keramiken... 


Ja just det ja... Jag har köpt taggfria björnbär. Och tagit dem till kolonin. Och gjort en skylt på en sån här keramikbit som använts för att testa glasyrer och bränningar. Kanske tar jag själv hem segern? ;-)

2 kommentarer:

  1. Det är svårt efter att bara ha sett dem på bild, men jag tänker någon sorts läcker mosaikbild.

    SvaraRadera
  2. Kapa av den biten med ett hål i och klä in ett fönsterbräde med keramik-mosaik :)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...