2012-09-07

Fira?


20000 klick på min lilla egotripp, aka HH JaJa!. Och 600 fina kommentarer fram tills idag! Inte undra på att det är så roligt att blogga sina påhitt. :-) Ett stort tack till alla er där ute i bloggosfären som förstår att njuta och ha skoj, att umgås i denna kravlösa form.

I vanlig ordning känner jag att jag skulle vilja fira detta, men lika ofta som jag skulle vilja fira något, lika ofta inser jag att jag inte kan få till det. Nä, firande och sånt bör komma spontant - jag firar kanske något annat snart med en utlottning eller så. Och då kanske jag firar att att det var 817 dagar sedan jag skrev mitt första inlägg. Typ.

Men just idag vill jag fira att vi har en ny utsikt, och lite mindre insyn. En gammal gardin i ett mycket fint material får numera tjäna som myggnät etc i ytterdörren. Det är ett rejält lyft då det silar in ett skirt ljus under de varma höstdagarna vi har, men sållar bort getingar och katter. Och när ytterdörren är stängd ser vi ett ljust draperi i stället för en röd dörr. En väldigt snabb makeover!

1 kommentar:

  1. Grattis! Har nu lyckats få ihop min matta. Fiskelina gjorde susen!

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...