2012-09-11

Nysytt

Örngottet som ligger överst är helt nytt och oanvänt, men tillverkat av gamla lakansbitar så egentligen är det helt gammalt. Jag kommer att skicka den till en person som jag inte känner, men som jag vet hade det gröna tyget som liten och som inte själv kan sy. Jag hoppas att hon kommer att uppskatta den. i vilket fall som uppskattar jag att överraska.

Det andra örngottet sydde jag tidigare och det har använts några omgångar nu. Jag tycker att det är ett snyggt och smart sätt att använda gamla textilier utan att det blir för mycket.

3 kommentarer:

 1. Nostalgi!!! Tror banne mig att även jag sovit bland de där härliga gröna färgerna :)
  Jättefint!

  SvaraRadera
 2. Javisst! Tror som föregående talare att jag sussat bland dessa blomster för några decennier sedan, ja, eller för min del i en annan färgnyans. Kan det ha varit i bruna toner och på den tiden jag hade mörkt mörkbrun sjögräs- eller vävtapet i mitt ca 8 kvm-lilla flickrum, samt en tjock, skäggig sejdeldrickande ölgubbe som täckande poster (i brunt) på insidan av dörren?? Tur och retur barndomen/Pia

  SvaraRadera
 3. Va kul att du skickar en överasknings present. Sådana presenter är ju roligaste att få när det inte är brukligt utan bara kommer och gör en glad.

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...