2012-11-18

Gissa vad mer jag gör!

Jag har ett projekt som varit på g någon månad nu. Ja, jag vill alltid ha några olika projekt på gång, sån är jag. Det får ta sin tid för det är något jag inte gjort tidigare och jag har ingen direkt plan, dock en del idéer. Kan ni se vad det handlar om?

6 kommentarer:

 1. Spännande! Ser ut som olika saker. Först trodde jag att det var fisk. Kanske du skall lägga lutfisken i blöt i god tid. Eller är det ull, halm, hår. Någon stor tomte kanske? Julen börjar närma sig :)

  SvaraRadera
 2. Nån slags stoppning? Kanske en möbel.

  SvaraRadera
 3. Du är i tapetserartaget, kan det vara en fotölj eller liten soffa. klart har du kommit längre än mig, mina tapeserarprojekt har bara fått ett par filtar över sig! Visa gärna processen, det är så intressant, tygval osv. Ser fram emot att följa det.

  SvaraRadera
 4. Oj, det var en kryptisk bild. Men jag tror också på ett möbeltapetserarprojekt av nåt slag.

  SvaraRadera
 5. Det var en svår nöt att knäcka.Stoppning i någon form är även min gissning. Jag gillar också att ha flera projekt på gång. En del är snabba, andra mer långsamma.

  SvaraRadera
 6. Jag är mycket impad av era gissningar! Själv hade jag ingen aning om vad det var vi satt på tidigare. ;-) Jag kommer inte att berätta mer än så nu, förhoppningsvis kommer jag att ro detta projekt i land. Jag fotar så gott jag kan. Stay tuned och håll gärna tummarna under tiden! (Om ni kan göra det samtidigt som ni pysslar alltså!) ;-)

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...