2012-12-16

Kärlek och insydda julklappar!

Nu är det nog dags att ta tag i julförberedelserna på allvar...!  Men pyntet är redan framme, granen kläs söndag tredje advent och paketen är redan insydda, bara maten kvar att fixa. Japp, du läste rätt; i år testar jag något nytt, snabbt, roligt och återbrukbart - jag har sytt in julklapparna!

Säcken som jag har gömt mina julklappar i har jag sytt av ett fått påslakan. 

Och där i säcken har jag stoppat paket inslagna med tyg, även de sydda av fådda påslakan. Även om det är band runt paketen kan man inte öppna dem utan sprättare! :-)

Ärligt talat så tycker jag att det känns mycket bättre att sy in klapparna i tyg än att köpa julklappspapper. Någon annan som gör så här, eller som har sett denna typ av julklappsinslagning tidigare? Vad tycker ni? Jag tycker att det känns bra att inte ha papper runt!Och titta hur min man klädde sig när han skulle ta en sväng till garaget! Han lånade dotterns luvfleece med hjärformade öron på luvan. Underbart! Synd att snön har smält bort redan!

Och så här fina var clementinerna när vi föräldrar kom hem efter att ha varit på julbord! Döttrarna och barnvakten hade dessutom börjat att skriva ett filmmanus.

Juletid, julefrid och slut på återbruksutmaningen hos Klockarbarn för denna omgång. Stort tack alla som har varit med och till Klockarbarn som har fixat åt oss!

5 kommentarer:

 1. Har aldrig förr sett julklappar insydda i tyg. Superbra idé! Ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 2. Ja, det var ju annorlunda och en skojsig idé! Det kräver dock en del från tjuvtittare.. ja, som sykunskaper t ex :)

  SvaraRadera
 3. Praktiskt med tyg omslag på alla klappar. tyget är bra att ha till trasor ifall det spills ut något flytande på julbordet.

  SvaraRadera
 4. Nej så har jag aldrig slagit in julklappar förut men borde kanske göra det med tanke på hur mkt tyg jag har och hur lite inslagspapper jag äger.

  SvaraRadera
 5. Vilket rolig tips, haha ja de klapparna blir svåra att tjuv-öppna i förväg!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...