2013-03-03

HH JaJa! style!

Denna stil är min. Sådan här är jag. Jag är ovanligt nöjd. 

Jag har återbrukat sömmar från olika jeansben och sytt ihop dem. Resultatet blir randigt. Det gillar jag. Och ser ni kantdekorationen? Det där lilla extra, det som är lite ovanligt eller oväntat.

Baksidan är ett oanvänt möbeltyg tyg från Stoff och stil som jag köpte på bakluckeloppis för 5 kronor. De som sålde hade köpt det alldeles i onödan, liksom flera av de andra tygerna jag köpte av dem. Till denna kudde blev den perfekt. Och den fransiga kanten ville jag inte sy in och dölja, den är ju jättefin!


Och kudden är stor! Öppnar man dragkedjan kan man ta fram ett fint vintagetäcke. Jag tycker att det är det bästa sättet att förvara täcken på, om de inte används till annat förstås!

Det som slutligen gör detta till HH JaJa! style är att det endast finns ett exemplar, att det är något som jag aldrig tidigare gjort och att det till hundra procent tillverkats av loppisfynd och att materialkostnaden är försumbar.

Är denna din stil syster? 

6 kommentarer:

 1. grymt snyggt! den kommer jag nog apa efter med en hänvisad länk till din blogg.

  SvaraRadera
 2. Vilken fräck idé att återbruka sömmar, det ska jag lägga på minnet! Så himla snyggt det blev med alla nyanser - ser ut som nåt man får betala flera hundra för i nån trendig inredningsshop! Du har all anledning att vara nöjd med den!

  SvaraRadera
 3. Ja syster! Precis min stil :) Snyggt!

  /syster L

  SvaraRadera
 4. Cool kudde! Jag har skickat ett mail till dig, vet inte om du sett det, om vimplarna från häromdagen :)

  SvaraRadera
 5. Så fin kudde! Tjusig franskant!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...