2013-07-20

Dags att blicka framåt!

Det var det det, skulle min pappa nog ha sagt. (Hej förresten!)

Livet består av en massa nya kapitel. Skillnaden mot i böckerna är att i det verkliga livet finns det inga riktiga slut, bara nya kapitel. Nya kapitel som ska fyllas med nytt, helst fantastiskt innehåll där förnöjsamhet råder. Och alla våra tidigare livskapitel kommer att finnas kvar i våra minnen och påverka det som komma skall. Förhoppningsvis har vi lärt oss mycket på vägen och kommer ut som bättre människor. Jag tror starkt på mig själv. Nu vill jag ut och ha skoj, ta för mig av livet!


Hej världen, här är jag! Vad ska vi hitta på idag? Jag vill älska, utvecklas, utforska. Jag är redo för det!

Kommer jag helt sluta blogga? Jag vet inte. Ibland kliar det i fingrarna, men annat lockar mer.

Vi ses alla ni fina som jag lärt känna här!

6 kommentarer:

 1. Så bra att du tagit dig ur det och håller huvudet högt. Livet bjuder på en massa tråkigheter, och det enda vi kan göra är att försöka låta det göra oss till bättre människor på något sätt. Skriv även om du inte lägger ut det på bloggen; det är ett bra sätt att sortera tankarna på.

  SvaraRadera
 2. Tack för att du delar med dig. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 3. Bearbetning är ett bra tecken på att komma tillbaka. Livet är som en berg o dalbana. Styrkekramar till dig! Har saknat dig på bloggen.

  SvaraRadera
 4. Ja, så är det!! Hoppas allt känns riktigt bra snart! Har saknat dej!

  SvaraRadera
 5. Starkt att ändra riktning på sitt liv. Helt rätt i att man måste (våga) göra det man kan för att ens liv ska bli bra, har själv ändrat riktning i vår om än inte lika drastiskt som du verkar gjort. Lycka till!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...