2011-06-15

Loppis är poppis


Att gå på loppis är definitivt ett av mina intressen. Riktigt roligt blir det på loppisarna som ideella föreningar ordnar för där kan man verkligen hitta vad som helst. Och det har jag gjort.

Härom veckan gav jag mig ut till en sådan och blev tidigt varse om hur prissättningen fungerar. Köper du en sak kostar den 10, två saker 15 och köper du 10 kostar de 20 kronor. Ungefär. Och eftersom det nästan var gratis och det fanns mycket fint fyllde jag nästan bilen. Dock är det mesta udda grejer, men om man gillar det spelar det ingen större roll så länge man gillar det.


Även om jag i första hand köper saker som jag kan använda och som jag tycker om, uppskattar jag om det finns en signatur av något slag, som här T75 Gabriel Sweden. På så sätt blir det lättare att ta reda på mer om föremålet, och det tycker jag är kul. Jag kände till Gabriel sedan tidigare, men har inte hittat något riktigt intressant ännu om företaget eller den här teservisen.

Om jag fortsätter att gå på sommarloppisar är en sommarstuga att placera mina fynd i ett måste! :-)

2 kommentarer:

  1. En kolonistuga på Oskarshem månne :)Vår stuga var rena nostalgitrippen, bara sjuttiotalsprylar. Kul med gamla grejer i en gammal stuga tycker jag. För resten, jag gillar dina flätade karameller och den tygklädda ramen skarpt. Inspirerande!

    SvaraRadera
  2. färgen är så snygg på porslinet.

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...