2011-07-29

Regn ute, men sol i mitt sinne

Välkomna in i den mest underbara stuga man kan tänka sig! För några dagar sedan fick jag beskedet att jag vunnit budgivningen. Och jag som inte kunnat hoppa högt av glädje på 10 år, jag hoppade! När jag försökte visa min graciösa hopp i ett senare läge var det inte länge möjligt. Lyckan gav mig vingar.


Och har ni sett vad den tidigare ägaren, det kärleksfulla proffset M-I lät vara kvar! Tre otroligt vackra kyrkofönster som förstärker känslan av att stugan egentligen är ett tempel. Blyinfattad jugend som syns ha räddats från slutgiltligt förfall i sista stund. Det är knappt att man vågar andas i dess närhet. Undrar vilken kyrka de kommer ifrån?

Stolen är vacker i sig, men extra vacker där i hörnet. 


När regnet smattrar mot rutorna och temperaturen sjunker, är det en fröjd att kunna tända ljusen. Även denna installation lämnade M-I till våra stora glädje. Ett liknande romantiskt ljusfat kan man faktiskt tillverka själv av en fin ram och en spegel. Jag vet inte fatets ursprung heller, men den vita färgen är så där sprucken att det ser riktigt gammalt och äkta ut.

Och ser ni vad som nu ligger i fönstret (i stället för på bordet)? Jo, M-I har tagit in ett fågelbo och dekorerat med. Man häpnar. Och det är så vackert. Speciellt i detta, mitt tempel. Jag är så nöjd att jag nästan skäms över min stora tur! Det här blir inte mitt sista inlägg om kolonin, det kan jag lova!

4 kommentarer:

 1. Fönstren är helt fantastiska !! Så fin stuga du har :))
  Grattiskram från en till kolonist :)

  SvaraRadera
 2. Stort tack! :)
  HH

  SvaraRadera
 3. Åååå vad jag blir glad för din skull! Ser fantastiskt ut, där kan ni njuta hela familjen! Saknar er! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Mia! Och saknar du mig för mycket har jag en gäststuga till er! :)Det hade varit riktigt fint det! HH

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...