2011-09-28

Påslakansutmaningen del 5 - Revolutionerande uppfinning!


Grattis alla glada hemmafruar! Och grattis till alla er som vill förenkla och förgylla vardagen! Nu är det äntligen här - den portabla, upphängningsbara kombinerade diskställs-bestickslindan! Bättre kan det knappast bli! Köp din disklinda redan idag!


Då du diskat besticket placerar du det i respektive fack. Skedar i ett fack och gafflar i ett annat.  Där torkar allt snabbt om det är upphängt enligt medföljande instruktioner.

Det finns en mängd möjligheter vad gäller storlek och design på disklindan. Silverbestick vill du till exempel inte förvara tillsammans, alltså väljer du en modell med enskilt fack för vart och ett av dina silverbestick


När disken har torkat knyter du således ihop disklindan.


Som ni säkert redan förstår - möjligheterna är oändliga. Även tallrikarna kan svepas in. Säg, finns det något som kan glädja dig mer när du öppnar ditt skafferi?

För beställning, gå till Linda Cuisine (www.lindacuisine.com). Pris från 549 kronor till 2850 kronor.

Ovan visas Linda Cuisine modell Double i ett specialdesignat tyg av extra god kvalitet. Ordinarie pris 750 kronor. Köp idag och få 250 kronor rabatt! Imorgon höjs priset på grund av inflation, moms, importskatt och lönehöjningar. Tveka inte - bestäm dig för att redan idag skaffa dig ett stort leende utropstecken och ännu mer att glädja dig åt!

3 kommentarer:

  1. Hej H!

    Tack för tipset:) Kollade hemsidan och där fanns många prisvärda produkter att inhandla!!

    SvaraRadera
  2. Ni är visst ena riktigt goa tjejer! :) HH

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...