2011-12-21

Årets julklapp

Värmda kontorsråttehänder!

 
Min söta lilla syster har agerat mellanhand, reklammodell och har haft ett stort finger med i spelet som försäljningschef av produkten handledsvärmare på sin arbetsplats. Hon visade sina garnprydda handleder på jobbet och plötsligt ville alla ha handledsvärmare där. :-) 

Undrar om man kan marknadsföra denna produkt mot företag som energi- och kostnadsbesparande? Om alla arbetsplatser köper vantar till sina anställda kanske de kan sänka temperaturen på kontoret till 15 grader....? ;-)

 

Blommorna var populära har det meddelats.


Dock inte ränder.


Den här varianten vill inte bara jag ha. Ska virka några fler minsann!


Sobra, naturnära färger och tajta iphonevantar. En favoritmodell för mig. Funkar fint utomhus.


De tvåfärgade är jag själv förtjust i, men det är jag kanske ensam om? Välj vilken sida du vill ha uppåt - två vantar i en!


Och de mer rymliga, tvärrandiga vantarna lämpar sig bäst inomhus. Och de röda som är riktigt sexiga tillsammans med rött nackellack på ett tangentbord minsann! ;-)

Det var verkligen trevligt att virka pulsvärmare och jag kommer nog inte sluta med det heller. Troligtvis är en starkt bidragande anledning att de nu förhoppningsvis kommer att användas av andra!

Vill du beställa? Jag tar gärna emot önskemål om färg och modell. 80 kronor paret är ett riktmärke. Timlönen för mig ligger på 15 kronor timmen, men då kan jag ju lyssna på radio samtidigt. :-)

Även Sysslan.com gör handledsvärmare, fast hennes modell lämpar sig bättre till android än mina. ;-) Hon hjälpte mig med denna beställning. Hoppas att hon snart lägger ut bilder på sina sköna, fina värmare. Och tack för hjälpen, kära senior virkkonsult!

2 kommentarer:

  1. Kan lova att handledsvärmarna kommer att bloggas, i sinom tid. Det blev ett par till mig själv också och nu är att par till E på gång. Tror jag är smått beroende. Eller så är du så där fasligt inspirerande som bara du kan vara :)

    SvaraRadera
  2. Eh, smicker, smicker från smickrafamiljen. Nice ju! :)

    Det finns ju olika typer av beroenden. Jag har inte ännu kommit fram till om virkning är ett av de allvarligare...? Hmmm... :)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...