2012-02-02

Det var en gång för länge sedan en motvillig nybörjare...


Vet du, jag har faktiskt passerat 300 inlägg på den här bloggen! Jag har alltså ägnat mig själv och mitt kreativa behov tid i mängder under det senaste året. Grymt imponerande - jag är mäkta stolt över mig själv!

Och jag har gått från att knappt kunna sy en raksöm och faktiskt förakta pysslandets ädla konst (ja, det är pinsamt att erkänna... Förlåt!) till att verkligen uppskatta det opretentiösa, kreativa pysslandet. En form av meditation. Min religion. Att mina framsteg går att följa gör det bara än roligare. Och nu börjar jag känna mig nästan som ett proffs! :-) (Vilket aldrig har varit ett mål i sig!)

Jag har utforskat nya tekniker. Virkning har mycket oväntat blivit en favorit och jag har förstått kärleken en del känner till garn. Mitt hem har fyllts med allehanda färdigt och inte ännu påbörjat pyssel och jag njuter av att gå runt och se vad jag har kunnat åstadkomma med nästan ingenting.

Se till höger: Av en telefonkatalog och tapetklister har jag inte bara hittat ett sätt att visa min kärlek till er som kommer hit och ser på min blogg med en positiv inställning - jag har också tillverkat en stor skål till mina mormorsrutor och lagat en trasig lampa. Och har ett gäng tjusiga bokstäver som kan bli vad som helst.


Ibland funderar jag på om jag ska sluta blogga. Men se, det vill jag nog inte det. Självklart vill jag fortsätta att pyssla, skapa... Göra kärlek av ingenting. Häng gärna med, jag har massvis med inlägg kvar att skriva!

Seså, nu tar vi oss samman och gör något onyttigt!

Slå till med sisådär
 300 kreativa stunder 
du också om du vill. 

1 kommentar:

  1. Men hallå där! Nu påstår Google att jag inte får ladda upp fler bilder utan att betala?!? Så kan det väl ändå inte få vara? Någon som har en lösning? HH

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...