2012-03-16

Ännu puffigare!


Så här ser min stapel av puffar ut för närvarande. Högst upp tronar den senaste. Alla utom den understa fungerar som förvaring i och med att de består av två delar. Nu när det våras har jag lagt en pläd i den översta. Bra att ha vid behov, men samtidigt skön att kunna lägga undan.

Mina trikåtrasor är snart slut (men påfyllning sker ju regelbundet...). Jag vill fortsätta att virka med trasor, men kan ju inte ha hus många puffar som helst. Tips någon? 

Jag har följt era råd och kikat i fler böcker på temat. Galen i garn är så fin! Och mycket som finns i den har jag sett på andra bloggar.


Men när jag såg uppslaget nedan fick jag en dejà-vu-feeling. Eller riktig déjà-fait-feeling! Mattor blev en puff (eller tefat!)! Haha, jag är inte ensam om den idén. Heller!

3 kommentarer:

 1. Åhh va jag blir avis..jag har knappt hunnit halvvägs på min puff..så mycket annat som kommer i mellan.. =S Men men så småningom så.. =)

  Ha en toppenfin helg! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du har kommit igång! Hoppas att du gillar det och blir nöjd med resultatet. Det blir skoj att se din!

   Radera
 2. De är verkligen superfina! Smart att förvara en filt inuti, så har man både en sittpuff o filt till hands om man behöver! KAn du inte virka korgar av trasorna? Bra att ha garn o tygprojekt i :-)
  Tack för ditt fina mail ♥ klurar på ett fint svar ska du veta!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...