2012-03-22

Ett brev och lite blommor till er! :-)


Hej!

Jag tänkte bara berätta hur glad jag blir av att få besök här på bloggen! Jag är fortfarande lite förundrad över att det kan locka någon att besöka mig, och till och med länka till mig. Att en del av er bemödar sig med att skriva kommentarer. Det är verkligen riktigt skoj! Tack!

Stort tack till Tyg och otyg, Ericas tygverkstadSysslan - några jag verkligen länge sett upp till! Tack till Tootitosh,  Mitt hem är min borgPiedras funderingarKrimskramsan och Marilyn pysslar och inreder för att ni ger mig chansen att lära känna er och inspireras av det ni gör. Oj, undrar vilka jag har glömt? Och tack till alla er andra, det betyder faktiskt jättemycket att få umgås under kravlösa former med er!

Bloggen har betytt väldigt mycket för mig, och den har i första hand varit något som jag har gjort för min egen skull. Jag har tidigare knappt vågat erkänna för folk att jag bloggar, inte heller att jag pysslar, syr, virkar, handlar på loppis, grejar i kolonin och inreder med mera. Det har från början bara varit för min egen skull, ett sätt att stärka mig själv. Och det har verkligen gett resultat! Vilket härligt gäng vi är, vi som sysslar med det här!

Jag har så sakteliga höjt ribban, och vågar kräva lite mer av mig själv. Att delta i Pysselstafetten är en del i det. Inlägget där blir kanske inte så briljant som jag hade önskat, men... Jag tillåter mig ändå att misslyckas. Inget behöver vara perfekt. Det duger faktiskt ändå. Något som era länkar och klick hjälper mig att förstå. :-)


Ni betyder alltså jättemycket för mig (och hjälper mig troligtvis att öka avståndet till väggen)!


Kram!

PS. Vill ni veta veta hur jag fixade blommorna igår? Jag hade ingen bra kruka, så jag tog en gammal pepparkaksburk i metall, tejpade fast paketpapper, satte ner blommorna på ett fat och stack ner en egenhändigt gjord dekoration med ett hjärta. Klart!För att rullen ska hålla sig fin trädde jag över en toarulle. Och just det ja, man kan dekorera tejprullar med presentpapper också!

PS igen. Är det någon som vill veta hur jag gjorde hjärtat? Jag har visst glömt att blogga om det tror jag.

7 kommentarer:

 1. Vad glad jag blev, när jag läste ditt inlägg! Jag kan bara säga tack till dej, din blogg är så inspirerande.

  SvaraRadera
 2. Tack själv för din inspirerande blogg!!! Jag blir glad av att titta in här och hitta inspiration och glädje. :)

  SvaraRadera
 3. Tack tack tack! När jag städade undan mössens spår i kolonin var det ovanligt trevligt med plingandet om kommentarer i mobilen! Och jag ser ännu mer fram emot att få tid att skriva alla blogginlägg som bara vill ut! :)

  SvaraRadera
 4. Tack själv finaste HH :)
  Du inspirerar verkligen med din sprudlande kreativitet!

  SvaraRadera
 5. Tack själv snälla du! Det är ju för att jag tycker din blogg är så trevlig. Är glad att jag hittade hit!

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är vi ett härligt gäng! (jag räknar lite egoistiskt in mig själv där, fast jag inte nämdes...!) Det är så härligt med alla kreativa bloggerskor :-)

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...