2012-03-28

I got mail, and chai and the winner takes i all


Jag vann ju tävlingen hos Fiff och gissa om det var spännande att öppna paketet! Fiff hade stoppat ner det lite kraftigare tyget överst i grönt, rosa och orange bara till mig och skrev att det kanske skulle kunna användas till en väska. Och ja, och den tygbiten föll mig verkligen i smaken. Extra tack för det!

Jag har, liksom Fiff, lite för mycket på gång just nu. Det är första våren i kolonin, kirskålen frodas och jag ska försöka bygga upp trädgården i lugn och ro. Ta dagen som den kommer. Göra det som faller mig in. Inte ha några deadlines, rycka på axlarna och tänka att det blir som det blir. Inga krav alls några dagar skulle nog behövas då jag har märkt att en hel del stressymptom har kommit tillbaka när jag kört på som vore jag helt återställd. Vilket jag alltså inte var... Men är då inte kirskål bästa boten? :-)


Det som kan klå kirskålen är nog bara en kopp chai i en mugg från Indiska med en fin vän. Något som ett foto inte kan göra rättvisa. :-)

3 kommentarer:

 1. Åhh toppenfina tyger du fått av Fiff.. =)

  Kirskål kan man göra mycket gott med..ser fram emot att plocka till soppa & paj i första hand jag.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt tygpaket!!
  (Och jag är dig evigt tacksam att du inte la in bilden med dubbelhakan ;)

  SvaraRadera
 3. Det känns ju bra att en halvt utbränd människa kan skicka ett vältajmat tygpaket till en annan halvt utbränd människa!
  Hoppas att det gav dig lite glädje mitt all stress. Kirskålen bävar jag också för. Men min mor har alltid sagt att man ska gå på den direkt på våren, tidigt. Sen är det typ kört, o då kan man lika gärna låta bli den...
  Hoppas också jag får se något roligt projekt med tygerna så småningom :-)
  Kram till dig

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...