2012-05-16

Alla mina utmaningar

Tänka sig så skoj, nu har ännu ett bidrag kommit in i uppvärmningsomgången på Sommarutmaningen. Tryck på bilden i höger kolumn "Sommarutmaningen: MAJ" så kan ni se vad Lopplisa och Susanne har hittat på. (Men vem har triggat igång min nyfikenhet genom att lägga till en länk som går till facebook och som itne kan öppnas?)

Har du själv något på gång som passar in på något av de tre teman jag valt denna månad tycker jag att du också kan dela med dig med länk och inspiration. Är det inte snällt att  dela med sig, säg? :-) Jag hoppas på fler nya bloggbekantskaper, gärna relativt nya bloggare. Var med!


Jag har inte lyckats sy något ett tag. Jag har kanske haft för höga krav på mig själv vad det gäller sömnad. Och jag har skaffat mycket nya tyger och vill inte gärna förstöra (klippa i) något som någon annan kanske skulle värdera högt. Hmmm, jag borde nog återgå till att bara följa min egen lust... Hmmm!

Nåväl, från en av sommarloppisarna släpade jag hem 5-6 par trasiga och utslitna jeans i storlek 52 och uppåt. Mycket tyg! I och med att de var trasiga gick det ganska bra att klippa i dem. Nästan så att det passar i tema "Snyggaste skräpet". Jag sydde ihop fickorna i en lång rad och sydde fast en baksida. Vändsydde sidorna, som jag nu har lärt mig att det heter. Undrar om man kan använda mästerverket? ;-)


Titta på den turkosa sömmen - den är nästan rak! Ja, det gäller att glädjas åt allt man kan!

Jag känner lite stress inför att skapa utifrån mina teman på Sommarutmaningen. Tur att det bara är uppvärmning! Hehe! Snälla, ge mig inspiration!

Förresten är det ju lite lustigt i sammanhanget att jeansbilden inte är redigerad, men tanke på att jag ofta redigerar foton nu. Så här kan det bli:


Min love är ofta i luften. Jag skulle vilja klättra i träd med honom!

3 kommentarer:

  1. Hej jag heter Åsa Lindmo och hittade din sida föra veckan till min stora glädje. Du verkar ha ett underbart sätt att beskriva ditt återbruk. Kravlöst, skaparglädje och miljötänk. Känner igen mig själv i dina beskrivningar. Därför tänkte jag delta i din tävling. Det hela gick dock inte så bra eftersom jag inte har nån hemsida. Försökte att länka till min facebook där jag har massa bilder men de gick inget vidare. Om du vill se mina bilder kan du lägga till mig på facebook så kan jag skicka dem. Eller om du har nått tips hur jag gör för att länka. Åsa Lindmo Boden

    SvaraRadera
  2. Jo, visst passar denna kreation i kategorin "snyggaste skräpet"!! Var annars? Det var ju jätteläckert fint! Apropå symaskinssömnad, kan jag tycka att det är rätt stressande. Jag hade en gång en syslöjdslärarinna som knappast göt gott självförtroende hos mig inom det gebitet. Tvärtom vill jag hävda! Känslan från den tiden finns kvar.

    SvaraRadera
  3. Åsa, jag återkommer med ett inlägg snart! Lopplisa, jag uppskattade inte heller syslöjden. Men nu är jag stor och får göra vad och hur jag vill! ;-)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...