2012-05-21

Om fantasin tar slut tar skräpet vid


Måndag morgon, strålande sol och ny återbruksmåndag! Den veckan som gått har jag bland annat tagit fram sprejburkarna. Endast två burkar fanns hemma, en fälgsprej och en sprejlack som användes till min första mc. Samt lust att testa. Därtill fanns den där fula, avflagnade golvdelen till plåtskåpet i tvättstugan som bara varit i vägen ett tag. Men som Åsa.Li så klokt skriver på sin alldeles pinfärska blogg:


"Skräp är de som blir kvar när fantasin har tagit slut".Skoj med lite nytt skräp, tänkte jag och gjorde raskt ett undermåligt underarbete med sandpapper och vatten. Sen sprejade jag. Och blev imponerad av grafittikonstnärer som 24sevenbyboback. Nåväl, alla är vi barn i början och det blev ändå över förväntan. Och ännu inte färdigt på fotot ovan.

Sedan tidigare tillfällen med sprejande och målande var mina gamla svarta tofflor nedstänkta med alla möjliga färger. Nu är de silvriga och urtjusiga!

Kanske någon nu undrar vad den där sprejade plåtskivan ska användas till när den är klar? Den kommer att sättas in i tvättstugan igen - den har blivit en magnettavla! Jag misstänker att jag återkommer till detta framöver. :-)

Sådär ja, tänka sig att jag även denna vecka har fått ihop ett inlägg till Klockarbarns återbruksutmaning! Något som osökt för oss in på mer sommarnöjen: Mitt eget embryo; Sommarutmaningen!


Tror du att du vill hänga på? Anmäl ditt intresse här! Inga krav finns, men visst är det väldigt positivt om du lägger upp bild och länk till utmaningssidan. Några av oss har redan värmt upp Maj. Bidra du med om du vill och kan, eller se vad Lopplisa, Susanne ÅsaLi och jag har lagt upp under mina stipulerade teman för maj. Och jag är väldigt nyfiken på bidrag från er andra som hakar på! Hoppas att inspirationen finns kvar!

1 kommentar:

  1. Kul inspiraton:-) Åkte själv förbi återvinningsstationen i dag och fick se en motorhuv ligga där:-)(Man slutas aldrig att förvånas).Återbruks hjärnan gick igång, men den ligger kvar. Vad gör man med en böjd motorhuv?

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...