2012-06-04

Duk och påslakansväv


Här kan en gammal duk och lite påslakansväv beundras. Men visst, det är klart, jag har sytt om och ihop det så att det numera är en skön kasse i bästa modellen. Handtagen är så långa att kassen kan hänga över axeln, med om man har kassen i handen släpar den inte i marken. Och sen är den ju inte som andra heller!

Duken har jag inte klippt i förresten, i stället är tyget dubbelt. Fråga mig inte hur jag gjorde, det bara blev så för att jag har så svårt att klippa sönder vissa saker. Och så skymtar en litet rosa hank där man kan fästa nycklar till exempel, den blev över när handtagen fått rätt längd. Dottern tyckte om den kasse, och det känns fint. Och jag måste nog tillstå att det gör jag också. Yes, I did it again!


Men vet ni, om nu någon levande läser detta; jag undrar om det verkligen är så många läsare här som statistiken menar... Skulle du som läst ända hit kunna visa att du inte är en rysk robot eller något liknande genom att trycka på den lilla JA!-rutan nedan? Om du inte är en robot och har förstått, tryck JA! Du spåras inte, det är helt ofarligt och jag skulle bli så glad om det blev fem ja...!

4 kommentarer:

 1. Tror du inte att du fått en massa nya besökare iom återbruksutmaningen? Både den hos Klockarbarn och den som du själv ordnat har ju gjort att det finns en massa länkar till dig, det borde ju rimligen avspeglas i din besöksstatistik. Det ska väl gå att se varifrån besöken kommer också(alltså om de kommer via länkar hos andra), fast själv fattar jag inte riktigt den där statistiken som Blogger har.

  SvaraRadera
 2. Två riktigaläsare hittills. Tack! :) Flest besökare kommer fortfarande från dig, och de andra som länkar till mig känner jag sedan länge. Någotkonstigt har hänt, därav att jag vill ha en liten klickbekräftelse. Enligt statistiken är nästan alla svenskar. Det där med staristik spelar ju ingen roll egentligen viktigast är att ha kul! :D

  SvaraRadera
 3. 3 riktiga läsare på 46 klick hittills! Spännande! ;)

  SvaraRadera
 4. Nu har du fem :) Det där med besöksstatistiken är allt bra konstigt, antalet unika besökare på min blogg är rimligt och realistiskt men antalet sidvisningar skenar nog iväg ibland - speciellt på übertråkiga inlägg som "ny sax" eller liknande!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...