2012-06-30

Med några minuter kvar av juni... Så sammanfattar jag!

Jag är så enormt nöjd, glad och imponerad av juniutmaningen! Tack alla som har lämnat in bidrag och som har gnuggat kreativitetshjärncellerna så lyckosamt. 30 härliga bidrag har kommit in! 

Bidragen hittas under Sommarutmaningen juni. Egentligen skulle jag vilja sammanfatta resultatet nu, men det får vänta. Frotté tycks hur som helst ha varit knepigt för fler än mig - själv har jag misslyckats med det. Men det är ok att misslyckas, eller hur! 

Alla dessa plastpåsar har inte heller varit lätt för mig. Först flätade jag runt en lampstomme och tänkte att jag säkert kommer på något under tiden som jag pysslar, men nej. Det är fortfarande ofärdigt.


Sen har jag faktiskt varit bortrest ett tag. Bland annat har jag suttit cirka 20 timmar på tåg... Och där tänkte jag ju använda tiden till att virka med plastpåsar. Och kassettband. Men det blir inte alltid som man tänkt sig och när plastpåsar inte fanns att tillgå fick det vara. 3 påsar har hittills blivit en liten påbörjad matta i alla fall. Och det var inget vidare roligt att virka med kassettband. Så jag köpte garn i stället! Och nu har jag fler trasiga påsar att virka av vid tillfälle.

Nu ska jag i stället koncentrera mig på Sommarutmaningen: JULI! Och om jag får något frottéprojekt klart så slänger jag nog in det i efterhand. Det är ok, eller hur! ;-)


Och snälla ni som inte deltagit hittills, gör det om ni har lust! Inga krav, bara lustfyllt skapande utifrån några teman. Ok? :-) Och ni som varit med - jag hoppas verkligen att ni är med igen!

6 kommentarer:

 1. Det är klart jag hänger på! Lite klurigare teman denna gång....men det gör ju att hjärnan får jobba mera. Ganska nyttigt nu när jag snart går på 4 veckors semester :)

  SvaraRadera
 2. Skoj att du hänger på! Kanske det upplevs som lite svårare i början, men jag tror och hoppas att det ger sig. I värsta fall kommer jag själv bara lyckas med strandfynden. Det blir som det blir och vi får vara stolta oavsett resultat, bara vi hade kul under tiden! :-)

  SvaraRadera
 3. Givetvis är jag med!
  Tack för att du organiserar detta, det är verkligen jätteroligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superskoj att du tycker att det är kul! Och så funderar jag på om alla återbrukspysslare har liknande innehåll i hjärnan! ;-) Jag har nog fastnat för dessa teman mest av en slump och för att jag verkligen vill utmana mig själv att testa något nytt. :-)

   Radera
 4. Absolut ska vi stretcha hjärnan lite mer med nya utmaningar. Riktigt kul! Är så nyfiken redan nu vad alla kommer att åtsadkomma...:-D

  SvaraRadera
 5. Såg ut att vara några roliga grejjer i juli så jag kanske också gör nåt :)

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...