2012-06-08

Några så kallade träningspass

Det är ingen större hemlighet att jag inte tränar så flitigt nu som innan jag blev med familj och kroppen sade stopp. Men, man kan ju träna på många olika sätt, eller hur?


Förutom att öva mig på att ta det lugnt (!) så har jag inlett en träning i att att göra mig av med saker som jag gillar och att dessutom ta betalt för dem. Typ som att ha ett jobb! ;-) Det går ganska bra, även om jag helst inte skulle vilja ta betalt. Nåväl, nu har jag hittat ett sätt att kombinera min träning med välgörenhet. Det känns enormt mycket bättre för mig, för då behöver jag inte känna mig som en langare, en smutsig dealer. (Nä, jag menar inte att det behöver vara fel, men det tar emot för mig!)


Senare idag ska jag lämna över 400:- till en förening som jobbar för att utrota hemlöshet! Vilken skam att det finns hemlösa i vårt samhälle! Och de flesta som är hemlösa är det faktiskt för att de har funktionshinder, kanske adhd som de egenbehandlat med alkohol eller droger. Borde inte samhället kunna hjälpa dessa personer innan det har gått så långt!?! Kanske kan jag jobba vidare med detta koncept att samla in pengar. Kanske kan jag jobba med Mama Magnus på så sätt?! :-) Alla har vi våra sätt att roa oss! ;-)


Ett av mina andra projekt, träningspass som det känns lite som, är Sommarutmaningen! Precis som med auktionen så skulle det aldrig fungera utan er hjälp! Jag tycker att det är helt fantastiskt att det trillar in nya bidrag. Något av det första jag ville ha när jag började blogga var just en utmaning. Nu är den i gång! Blomsterarrangemanget trodde jag skulle ge massor med vackra blommor och så blev det ju också, men inte riktigt den typen jag trodde. Härligt!

Skulle jag önska mig något mer, är det ju fler bidrag förstås, av alla de slag! Själv har jag ett bidrag på grenar etc, ska bara försöka få till ett inlägg också. Har ni också bidrag på gång? Om du vill delta lägger du in en länk i fältet till ditt bidrag, döper det och lägger till en epostadress (hej@hej.nu) funkar säkert. Sen kommer inlägget in i länklistan och fler får en chans att hälsa på hos dig.

En annan sak som gör mig riktigt glad är alla de kommentarer jag fått! Speciellt de angående statistikfreak då; jag har behövt tid att smälta dem. Det känns riktigt, riktigt roligt att flera av er berättat. Tack!

1 kommentar:

  1. Går i tankarna och funderar vad jag kan göra med pinnar och grenar.

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...