2012-08-28

Sommarutmaningen: Aningen skruvat!Det här är riktigt tragikomiskt...! Men så här eländigt fantasilöst och ändå mitt i prick blir mitt bidrag till augustiutmaningens kategori "Aningen skruvat". Jag kan lova att jag hade trott att mitt bidrag skulle bli bra mycket roligare än så!

Men det är ju så att när man ska sätta upp en stringhylla krävs (i mitt fall) expanderskruvar, ögonmått och helst också penna och en tumstock. Efter att ha skruvat in och ut alla dessa två expanderskruvar ett antal gånger sitter nu den ena gaveln på plats. Kvar är bara den andra. På exakt rätt position. Annars kommer hyllplanen inte passa. Så ja, det är bara aningen skruvat... Det är kanske också aningen skruvat att vänta på att mannen ska hjälpa till i stället för att försöka själv? Jag längtar att få det klart!

Tack och lov har några av mina uthålliga, fantasifulla och härliga medbloggare lyckats hitta några enormt mycket mer kreativa lösningar på utmaningen. Det är några få dagar kvar av sommaren, så än är det inte för sent att lämna in bidrag. :-) Och bidragen från sommarutmaningens alla kategorier ligger kvar. Klicka dit och njut, skratta, fascineras eller, tja, vad du vill! 

Och så måste jag erkänna att jag kommer att sakna denna utmaning, trots att det kanske blev lite mycket för några av oss att hinna med allt. Jag leker lite med tanken att fortsätta under hösten, fast med kanske bara ett eller två teman. Ja, det tål att tänkas på. Vad tänker ni? 

5 kommentarer:

 1. Har inte hunnit med något till augusti men jag tycker det är roligt att kolla in de andra bidragen. Tycker också att det skulle vara kul om du fortsatte men kanske i lite mindre skala då :)

  SvaraRadera
 2. Amen to that säger jag! Jag satte ju också upp en sådan hylla för ett par veckor sedan och kan bara instämma. Ena gaveln på min bågnar faktiskt lite, men det skiter jag i har jag bestämt. :)
  Och det är väl inget fel i att låta mannen åtminstone hjälpa till, för det är onekligen enklare om man är två som hjälps åt. Han kan ju hålla i och du borra? :)

  SvaraRadera
 3. Har varit super kul:-) Fortsätter gärna det är roligt att få tänka till och byta tankar och ideer med andra.

  SvaraRadera
 4. Trodde jag skulle kunna klämma in ngt fler bidrag, men går lite på sparlåga på pysselfronten (och som om jag inte hade nog med ett heltidsjobb har jag också klämt in några enstaka kurser (kognition) på 50 % denna termin. Det kan m a o bara bli värre..). Håller dock med både Åsa.Li och Helga ang utmaningarna.

  SvaraRadera
 5. Det har varit kul att titta på allas bidrag, även om jag inte bidragit själv. Sommaren var helt enkelt inte rätt tid för mig att delta i något sådant här. Men kanske i framtiden...?

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...