2012-11-05

Höstlov ledde visst till blogglov

Det blev visst ett blogguppehåll. Det var inte alls meningen, men fest med gamla vännerna i gamla staden, Stockholmsbesök några dagar när man ändå var i närheten och besök hos släktingar lite här och där kan leda till sådant. Och uppenbarligen även till att ifånen används när fiket i Kulturhuset erbjuder vila och utsikt över Plattan.

Om någon till äventyrs skulle fundera på att ta in på Rica Hotell Kungsgatan, kan jag meddela att rummen är trånga för fyra personer och att frukostmatsalen kan vara väldigt bullrig. Men man kan fota Konserthuset därifrån.

En liten gränd i Gamla stan skänkte lugn och glädje. Likaså Café Art, ännu trevligare än senast jag var där. Familjen uppskattade det också. Och även Designtorget uppskattades av alla, likaså lugna fina NK. Såg en lampa på NK som kanske skulle kunna funka hos oss, men prislappen på 130 000:- gjorde att allt annat på NK kändes billigt, till exempel PH-lamporna kostade ju "bara" 6-7000.

Men jag hade hellre knallat runt i Skåne och kollat löven i Alnarp än att göra huvudstan. 

På vägen hemåt fick jag tillfälle att göra några loppisar. Det är njutning och vila det! Titta vilket fint, men ganska provocerande (?) förkläde jag hittade! Aune Laukkanens Rutan har jag fått reda på att det är. Ljuvligt!

Och sen kan jag avslöja att jag har åstadkommit en hel del annat som skulle kunna bli trevliga inlägg. Men det måste fotas också ju. Det är återbruksmåndag hos Klockarbarn. Kanske återkommer jag snart.

1 kommentar:

  1. Ja, men då så! Vardagsrutin åter!! Semestrar är särskilt till godo, särskilt om miljöombyte ingår (åtminstone enligt mej)!! Du verkar haft det skoj!

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...