2012-11-12

I stället för nya tofsar

På Coop såg vi att de säljer sydda julhjärtan för 30:- stycket. Men jag såg främst något som jag lätt skulle kunna sy själv. När jag bytte bort gamla leksaker med en granne fick jag i stället lite tyger, bland annat utslitna påslakan. Några hjärtan har det alltså blivit bland annat av dem.

 
Eftersom jag misslyckas på alla sätt med att sy som Coops, så blev mina i egen design. Banden skulle egentligen sys in, men som synes avslutas de i stället med en rosett. Tja, inget av hjärtanen vändsyddes, även om det var tanken först. Tur att jag gillar den ruffigare stilen på mina, så efter att det första hjärtat blev klart valde jag att göra de andra enligt samma mönster.

Ingredienserna är alltså fådda påslakan, random band från alla möjliga håll och stoppningen? Jodå, det är förstås tygrester som omöjligt hade kunnat användas till något annat, och lite bortsprättad tråd därtill.

Maria Montazami, tofsar (tassels?) är helt fel. Återbrukade hjärtan är helt rätt. Återbruk i alla fall. Jag avslutar detta med min filosofi:

Och att konstatera att 25 000 har klickat sig till min blogg, en del har klickat många gånger. Jätteskoj! Och ryssarna har tröttnat på den. ;-)

Och så, icke att förglömma: En länk till Klockarbarns återbruksmåndag förstås. Missa inte den!

7 kommentarer:

 1. Nä, "tofs" är heeeelt ute, enligt mig med!! Fint med lite ruff i stället, i hjärtform! Grattis til de många besöken!

  SvaraRadera
 2. Hjärta helt rätt. Jag har ett virkat hjärta hängade på handtaget till toadörren. Några tyghjärtan får också plats hemma hos mig snart. Tack för inspirationen.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Tofsar är definitivt helt ute. Jag gillar också dina hjärtan bättre. ☺

  SvaraRadera
 4. Jätte fina hjärtan jag gillar att de inte är vänd sydda. Många besökare jag förstår dem:-)

  SvaraRadera
 5. Superfina! Har också sett de där hjärtana på Coop, och det står på min göra-lista också! Dina är klart snyggare än deras! ;o)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar också den råare looken. Helt rätt!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...