2013-01-23

Älskade lappar

När man kommer in i en lapperiod så inser man att man aldrig har tillräckligt med lappar för att kunna sy det man vill. Det är där goda, fina kontakter kommer in i bilden! Nästan alla lappar i denna kudde har jag bytt till mig. Tack Sysslan och tack Fröken Skogsbär för detta stora nöje som våra byten gav mig. Och tack Nusse som genom att visa sina fina kuddar har inspirerat stort.

Nusse har också ett intressant inlägg om hur man prissätter hantverk. Hon tar 379:- för sina hantverksmässigt sydda lappkuddar. Själv skulle jag skämmas över att låta någon köpa mina kuddar, hur fina de än kan tyckas vara. Tyvärr duger de ännu inte. Annat än till att njuta av där de ligger i soffan. Och så njuter jag när jag syr dem också. Men,jag erkänner att jag drömmer om att kunna ta bra betalt för det jag syr. Det är helt enkelt inte hållbart att bara skapa till sig själv. Ekvationerna stämmer inte.

Med detta sagt vill jag ändå skriva att om någon skulle vilja att jag syr något speciellt skulle jag gärna göra ett försök. Och som jag har skrivit tidigare så kan allt det jag visar i bloggen vara till salu.

3 kommentarer:

  1. Tack själv! Knappkuddarna används redan flitigt här hemma :)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker de är fina nog att säljas! De är ju faktiskt sydda under bra förhållanden och med återbrukade tyger (antar jag?) så typ fair trade och miljövänligt. Hur rätt som helst :)

    SvaraRadera
  3. Härliga tyger! Säljer man ska man försöka begrava alla jantekänslor och fundera på vad tyg, tråd, kantbant et.c. verkligen har kostat en och framförallt: hur mycket tid man lagt ner! Och så ger man sig själv en rejäl timpenning. (Ja, tiden man sprättar och äter choklad får man kanske räkna bort...)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...