2011-05-10

Fulltupp!

Ibland känner jag mig lite som en fulltupp, hur nu en sådan känner sig?


Men det jag vill säga är att det verkligen är fullt upp på alla plan. Tiden räcker inte alltid till till allt man vill. Viktigast är ändå att räcka till familjen och hushållet, med allt vad det inbegriper. Tur att jag gillar det!

Sedan har jag mängder av saker som jag vill hinna med, men i och med att nöjeskontot fylls snabbt gäller det att prioritera. Några av de kreativa saker jag måste skjuta lite på är:
- Sy två beställda väskor i blåa toner. Dels har jag inte hittat de rätta tygerna ännu, dels så är det så ljuvligt väder att maskinen inte lockar nämnvärt.
- Lägga in en del inlägg i bloggen. Fotona är tagna och texterna kommer av sig självt, men den timmen det tar kom inte idag. Kanske kommer den på torsdag?
- Lobba för strumputmaningen på webben. Jag tycker inte att några stackars slitna strumpor ska behöva ligga på vänt på bättre tider egentligen. Skicka in några stackars strumpverk! Du trogna läsare som ringde nyss och berättade om din strålande idé, och bekymrade dig över att folk kan se vad du gjort - strunta i det! Du kan vara anonym såklart. Sätt dig med dina vänner och strumphögen. Det kommer att locka till många skratt! (I skrivande stund får jag ett meddelande om att ett gäng kreativa sörmlänningar ska våga anta utmaningen! Heja!)
- Hjälpa dottern att förverkliga sin strumpidé! Hon blev så glad när jag skrev det här!
- Skriva på mina böcker.
- Två lampprojekt. Längtar så! I helgen fick jag de sista pusselbitarna.
- Virka! Har böcker, beskrivningar, garner och lust - nu saknas bara tiden och i viss mån förmågan...

- Ta hand om mina nya härliga och galna tyger! 
- Skapa av en duk som en vän köpt, men som jag ännu inte fått se. Den lät dock läcker på beskrivningen!- Klä om några nya möbler.


- Det är nog väldigt mycket mer, men just nu kommer jag inte riktigt på allt. En tur i huset brukar leda till att jag kommer på mer! Men nu tas turerna oftare utomhus!


Det som prioriteras nu är uteliv (trädgård och turer!). Att njuta av att kunna finnas där för vänner igen och kunna ägna mig åt kravlöst skapande i alla former.

Ja, det där är några av de utmaningar jag står inför nu. Stay tuned! :-)

2 kommentarer:

  1. Oj oj, NÅGRA utmaningar! Puh! Men som du skrev, det viktigaste är att räcka till för familjen OCH sig själv! En sak i taget :)
    Kram
    Sysslan

    SvaraRadera
  2. Men det är ju bara roliga saker! :-)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...