2012-05-22

Så snyggt, så personligt, så unikt, så min stil!


Det är verkligen inte ofta jag unnar mig själv smycken, speciellt inte lite dyrare sådana. Smycket i porslin ovan, som kommer från Butik Florin, är ett av hantverk som jag kollat på länge utan att slå till på. Nu när jag har det funderar jag verkligen på varför jag väntade så länge! Hallå, 349:- är ju egentligen inte alls mycket! Ett slitochslängplagg från HM kostar ju ofta mer! Smycket är så mycket jag, och jag hoppas kunna använda det länge!

Det är ett stycke återbrukat porslin (Adam, Gustavsberg, Stig Lindberg!) som Florin har arbetat med för att få så här snyggt. Inget enkelt jobb, inget för en nybörjare som mig... Och jag fick det med posten på bara någon dag efter beställningen i en fin presentpåse! :-)

Helt plötsligt inser jag att det är den perfekta presenten till läraren, studenten, födelsedagsbarnet - ja, vem vill inte ha ett eget? Jag är så glad att jag äntligen har ett eget lyxigt smycke i porslin och silver runt halsen! Och ja, jag skulle gärna ha örhängen och ring också... Ska jag...?

7 kommentarer:

 1. Snyggt! Men roligast var att läsa hur du övertalade dig själv att gå från "inte köpa" till "köpa" och slutligen hamna i "köpa mer". Go girl. Du är värd det!

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du unnade dig! Titta gärna in på min webbshop http://bylenap.epla.se om du vill kolla på mer smycken. Jag har ingenting som kostar så mycket som 349 kr.

  SvaraRadera
 3. Tack för peppen! Att det är en riktig porslinklassiker gör detta smycke så extra perfekt för mig, samt att jag suktat länge. Jag tycker att det är supersnyggt. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja dom är så fina!! Är ingen smyckes-tjej bara :/

  SvaraRadera
 5. Jag blev smyckestjej igen nu, efter ett ganska långt uppehåll. Jag gillar det verkligen! :)

  SvaraRadera
 6. Supersnygga smycken! Lina är så himla duktig!
  : )

  SvaraRadera
 7. Riktigt snyggt! Bättre med unika smycken som inte alla bär (som HM t.ex.)

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...