2012-06-24

Nästan som reklam

På loppisar letar jag gärna efter reklamnyckelband. De anses vara värdelösa, eller så kostar de någon krona. Och det är ett otroligt tillfredsställande att göra om dem! Det gröna är ett gammalt påslakan. Det blå har reklambandet kvar, men jag har satt en bit gammal återbrukad påslakansväv över texten. För tillfället använder jag sådana här band för att ha koll på minifån (min Iphone alltså). Krokar bara fast den i skalet. Numera finns dessa i flera matchande färger.  

Nu ska vi inte blanda ihop det här inlägget med denna låt från 1995!

3 kommentarer:

 1. Sämre förväxlingar kan man råka ut för, jag tycker jättemycket om den låten! (Och jag har för övrigt också använt den titeln till ett blogginlägg.) :)

  SvaraRadera
 2. Vilket sammanträffande! Det kan aldrig bli för mycket Sundström. :) Och nu lyssnar jag ifatt David Hellenius Sommar - och han spelar också denna låt. Det är nog reklam! ;)

  SvaraRadera
 3. Nä, det kan aldrig bli för mycket Steffe! <3
  Var tvungen att titta på videon nu och slogs av att han såg så ung ut. Kom sedan att tänka på att det visst var några år sedan 1995 och att ha på den tiden bör ha varit ungefär lika gammal som jag är nu. Joråsåatt... :)

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...