2012-07-06

Strandfyndet

Uppfluten på en strand utanför Malmö hittade jag en tjusig gren som jag inte kunde motstå. In med den i bilen. Och sen då? Tja, den stod nonchalant lutad mot en vägg ett tag och var fin, men när vinrankan behövde få styrsel så fick den ett nytt användningsområde.

Gammal kabel från LM Ericsson hade jag sedan tidigare, och nu kom den återigen till användning. Jag surrade helt enkelt fast grenen i en regel. Och jag tycker att den gör sig riktigt bra där den hänger tillsammans med vinrankan.

Härmed har jag klarat av både temat Bestick och Strandfyndet i Sommarutmaningen! Svårare än så ska det ju inte behöva vara, eller hur? :)


Du som läser detta, har du något att bidra med på Sommarutmaningens teman? Det är inte för sent!

8 kommentarer:

 1. Jätte fint! men jag hänger inte riktigt med??? Bestik och strandfynd? Du menar inte elektronik och strandfynd?

  SvaraRadera
 2. Hej Helena! Härlig blogg du har! Jag ska absolut följa med din blogg framöver. Det är en blogg med en del humor och inspiration! Jag funderar fortfarande på en symasikn... får se! :) Kram Sarah

  SvaraRadera
 3. Jag skulle ju tipsa dig en blogg med en massa stickat och virkat! Här är adressen: http://stickatochvrickat.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Häftigt! Kan man slänga in en länk till juni såhär i efterhand?

  SvaraRadera
 5. Åsa.Li, jag tänkte inte på att det var elektronikprylar! :0 Sarah, ett helt underbart bloggtips! Och Helga, klart att det är bättre att komma försent än att inte komma med alls. Och visst hjälper du till så att det blir fler julibidrag också?!!

  SvaraRadera
 6. Ja jag har redan två på gång :D Lägger in på juni nu då :)

  SvaraRadera
 7. Fin gren! Har den näbb?? Ser så ut på fotot. Ruskigt stort strandfynd förresten... vad har du tänkt bärga härnäst??? Vasaskeppet?? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, den har näbb. :-) Stora strandfynd kräver stor bil (enligt reklamen), men det är inte omöjligt att jag bärgar ett skepp om jag skulle hitta ett. ;-)

   Radera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...