2012-12-03

Bästa pennförvaringen - bästa dagispysslet

Jag och dottern tog fram en skokartong och fyllde den med toarullar. Sen placerade hon pennor och saxar där. Wow, bästa pennförvaringen hittills!

Jag har fått massvis med besök från Förskoleburken. Väldigt hedrande! Det är mitt inlägg om toarullspyssel som tydligen har lockat en och annan hit. Jag hoppas att en och annan förskola använder några av toarullarna till denna smarta och enkla pennförvaring. För varför handlas det så ofantliga mängder pysselmaterial och inredning på Panduro och IKEA? Det mesta kan man ju skapa själv tillsammans med barnen på förskolan av återbrukat material!

Återbruk är ju bäst, det tycker jag och det tycker nog de andra som är med i återbruksutmaningen också. Hämta inspiration där, det är riktigt trevligt.

7 kommentarer:

 1. Smart. Jag samlar toarullar på jobbet, har en påse på kontoret och en hemma på toaletten. :-) Samlade egentligen för att ge till dagis, men det får nog bli en sån här i stället.

  SvaraRadera
 2. Smart förvaring!! Pennställ som heter duga!

  SvaraRadera
 3. Toppenförvaring ju!!!
  Är så jag kanske skulle göra en sån till butiken min...!!
  Bra tips! Tack!

  SvaraRadera
 4. Smart! Jag har en halv ica-påse med toarullar för jag tänkte göra den där väggdekorationen. Får komma loss nån gång :P Men räcker nog till fler grejjer :)

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...