2012-12-31

Kan själv! Nästan... Med poängjakt minsann!


Alltså. det är jag som har gjort kudden! Jag tycker att den är helt underbart fin, och den pryder hörnet under halltrappan så fint. Den har blixtlås och baksidan är matchande röd. Jag är verkligen stolt!

Men så kommer vi till skillnaden mellan ett proffs och en glad nybörjare... Sömmen runt blixtlåset är sned. Inget är struket och inget är mätt. Jag kollade inte mönsterpassningen, så rutorna är väldigt spontant placerade. Men ärligt talat - inte gör det något! Det var roligt att göra den och resultatet är galet mycket över förväntan.

Snart skriver vi 2013. Och här står jag som vid ett vägskäl. Antingen kan jag fortsätta att lustskapa i högt tempo, eller så får jag lägga mer tid på skapandet och göra allt enligt konstens alla regler. Jag har så mycket skapat redan och alla pysslare kommer väl till en punkt då de inte längre kan skapa sådant som inte uppskattas på grund av att de är illa gjorda.

Kanske blir 2013 året då jag satsar på slutprodukten, och inte på att ha kul och så får det bli som det blir. Jag vet inte, men jag har god lust att höja ribban för mitt skapande!

Ska vi avsluta året med riktigt goa låtar?!! Vad är den gemensamma nämnaren? :)

5 poäng:
4 poäng:


3 poäng:
2 poäng:


1 poäng:
Nä, det ska väl inte vara nödvändigt ändå? Håhåjaja, så svårt kan det väl inte va?

7 kommentarer:

 1. Man kanske kan varva? Lustskapande med det mer noggranna. Kudden var jättefin! Jag ska sy ett litet lapptäcke snart och det är i samma färgskala som din kudde :)

  SvaraRadera
 2. Fint kuddfodral!! Bra färger att avsluta ett gånget år med! Bådar gott! Nja, frågar du mej, tror jag stort på lustskapande och att övning ger mer färdighet än mindre. Ha ett riktigt Gott Nytt År ♥♥♥♥!!!

  SvaraRadera
 3. Jätte fina! Lapptecknik tänkte jag också försöka mig på. Jag älskar att skapa för att det är roligt och jag älskar att utmana mig själv med nya tekniker och matrial. Kan man skapa seriöst men fortfarande ha det lustfyllt så måste det vara en utmärkt kombination. Hjärtat och glädjen tror jag syns i de man skapar om de känns rätt. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 4. Jag tänker också att det kanske inte måste vara antingen eller utan både och. Ibland gör man allt korrekt och pedantiskt och ibland bara lust-pyssla! Båda kan vara behövliga och lik roliga :)

  SvaraRadera
 5. För mig ökade lusten betydligt när resultatet blev bättre! man kan lustpyssla utan att vara pedant, jag tycker personligen det är underbart lustfyllt när något blir vackert och passar, dessutom :) /Ida

  SvaraRadera
 6. Tack för den fina kommentaren du lämnade hos mig!
  Din kudde gör mig sugen på att sy ihop lite små lappar, länge sen sist! :)

  SvaraRadera
 7. För mig är det lustfyllt att skapa noggrant efter mönster osv, det ena utesluter inte det andra :) Och det ska bli kul att se dina slutprodukter, du gör så mycket fint!

  SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...