2013-03-11

Firat och förflyttat!

Alla vårens födelsedagar har firats på fint manér i huset. Dottern hade lånat en bakbok och receptet på prinsessbakelser var svårt att hoppa över. Och kära nån, vilka smaskiga bakelser det blev! Dottern smyckade några av dem med egenhändigt gjorda rosor. Och själv bidrog jag enbart med att dokumentera och smaka. Bra jobbat familjen!

Och dotterns presenter kostade inte en krona i år, trots att de kanske var värda någon tusenlapp. Lego, böcker och annat som hon gillar. Hemligheten? Byte av tjänster kan man nog kalla det!

Vännerna utan bil hade ärende till Erikshjälpen och rensade i samband med det ut i sina förråd. Vi fick ta det vi ville innan det lämnades till Erikshjälpen, vilket blev fantastiskt bra presenter till dottern. Annat sålde jag åt dem i närloppisen och de fick pengarna. Dessutom blev de av med otympliga möbler och fick hem nya, fina i vår bil. Det känns som att det blev väldigt många vinnare av denna prylrockad.

Och jag älskar loppis! Och återbruk! Och samarbete!

När vi inte har firat har vi grillat korv på kolonin. Och satt upp studsmattan igen. Och så har jag power-walkat i en ny konstellation som växer fram tack vare den närverkande loppisen. Och så har jag fått en billyhylla med vitrindörrar av en annan bekant, så nu har jag ännu bättre förvaring än tidigare för mina tyger. Och hon fick som tack en av mina vimplar. Winwin även där. Men trots att jag hade 180 foton sen senaste inlägget finns det inte mycket av intresse att lägga upp här. Vilket detta får symbolisera.


1 kommentar:

  1. Skoj! Det blev inte så fantasifulla presenter för mig i år (två syrror som fyller i feb) men jag får repa mig till sambons födelsedag i april :P Najs med powerwalk (och en lång också)! :)

    SvaraRadera

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...