2011-09-17

Äpplen, äpplen, nästan bara äpplen


Har nu blivit proffs på äppelpaj. Har testat med olika tillbehör, kryddor, deg. Och utan deg. Ovan syns ett lass smörstekta äppelbitar med socker och kardemumma. Mumma!

Kan även meddela att smulpaj går att göra med, från botten av pajformen och uppåt:
Milda culiness, äppelbitar, socker och kanel, havregryn, vetemjöl och lite mer flytande margarin. Tja, varför blanda och greja när det funkar bra ändå?!

Jag har även vidareutvecklat tillverkningsprocessen av äpplechips. Lägg äppelskivorna på hushållspapper för att dra ut fukt. Lägg dem sedan i en blandning av florsocker och kanel. Låt torka. Godare än de tidigare varianterna tyckte ungarna. Och åt upp allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Din mening ger mig mening! En rad gör mig glad! Tackelitack! :-)

Kanske gillar du:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...